J&H RENT / J&H licht en geluid besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze webshop en nieuwsbrief gepubliceerde data en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Deze webshop kan hyperlinks naar de websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van J&H licht en geluid. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan J&H licht en geluid. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van J&H licht en geluid mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van J&H licht en geluid tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door J&H licht en geluid ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van J&H licht en geluid is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.