Klantenservice – betalen

Hoe kan ik bij u betalen?

U kunt bij J&H Licht en Geluid op de volgende manieren betalen:

VOORUITBETALEN

U maakt zelfstandig het bedrag aan ons over. Dit op IBAN nummer NL49ABNA0436183846 t.n.v. J&H Licht en Geluid te Vianen onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het duurt enkele werkdagen voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan.

Voor buitenlandse betalingen (België) maakt u gebruik van onderstaande gegevens:

BIC code: ABNANL2A
IBAN nummer: NL49ABNA0436183846

IDEAL

U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat u met iDEAL wilt betalen.

REMBOURS (+ 8,50 euro)

U betaalt contant aan de postbode (PostNL), waarna deze de bestelling aan u overhandigd.
De rembourskosten bedragen 8,50 euro.

Let op! vanaf 20 april 2015 levert postNL zendingen met een rembourswaarde van 500,00 euro of meer bij het dichtstbijzijnde postkantoor of pakketpunt af.
Dit is voor u als klant erg vervelend, daarom hebben wij in overleg met PostNL de volgende oplossing.

Om u als klant toch een bedrag boven de 500 euro aan de deur te kunnen leveren, zullen wij de bestelling opsplisten in meerdere rembous zendingen.

Voorbeeld: remboursbedrag 615,35 (u krijgt aangeboden 2 zendingen: één van 500,00 euro en één van 15,35 euro)
Voorbeeld 2: remboursbedrag van 1535,36 (u krijgt aangeboden 4 zendingen, drie van ieder 500,00 euro en één van 35,36 euro) 

CREDITCARD

Wij accepteren Visa en Master Card. U kunt uw creditcardgegevens – via onze beveiligde SSL procedure – veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.


Mister Cash/Bancontact (België)

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

MAESTRO (België)

Belgische klanten kunnen naast Mister Cash/Bancontact of middels Maestro betalen.

3-D SECURE en SecureCode

Wat zijn 3-D Secure en SecureCode?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt. 

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd. 

Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

BTW

J&H LICHT EN GELUID is als Nederlands bedrijf verplicht BTW aan haar Europese klanten door te berekenen. De prijzen zijn dan ook inclusief BTW, voor zover deze van toepassing is. Voor verzendingen naar landen die deel uitmaken van de Europese Unie ontvangt u van ons bij elke verzonden bestelling een factuur waarop de BTW berekening gedetailleerd is weergegeven. Bedrijven hebben de mogelijkheid deze BTW terug te vorderen. Bij zendingen naar landen buiten de EU wordt de BTW niet apart op de afrekening vermeld, omdat bij zendingen naar deze landen de berekening en afdracht van BTW niet verplicht is.